Izviđač upisao novu pobjedu, Borac siguran u Maglaju, Slavija bolja od Iskre

Premijer liga Bosne i Hercegovine

Izviđač upisao novu pobjedu, Borac siguran u Maglaju, Slavija bolja od Iskre

E. Oštraković

Danas su odigrane utakmice 9. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Rukometaši Izviđača ostvarili su novu pobjedu, ovaj put na gostovanju kod Lokomotive u Brčkom, a to im je bila osma pobjeda.

Oni su ostvarili pobjedu sa 33:24, a do pobjede su ih vodili Miloš Kos koji je postigao osam golova, te Stjepan Jozinović koji je dodao pet golova.

Borac je u Maglaju pregazio domaću ekipu sa 40:27 i tako pokazao da ih koronavirus nije nimalo poremetio.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Najbolji je kod Borca bio Nemanja Vučičević koji je postigao sedam golova, a kod domaćih je najefikasniji bio Edo Mehinagić koji je postigao jedanaest golova.

Slavija je na svom terenu ostvarila pobjedu protiv Iskre sa 27:20, a pobjedu je ostvarila i Vogošća na svom terenu protiv Krivaje sa 33:28.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti