Jaganjac: Kada se Klis umori, to je kraj priče
FOTO: Bugojno Danas

Novi poraz Iskre

Jaganjac: Kada se Klis umori, to je kraj priče

Samir Mlaćo

Novi poraz, ukupno peti u dosadašnjem dijelu sezone, upisali su rukometaši Iskre sinoć pred svojim navijačima.

Bugojanci su poraženi od Gračanice 30:24, iako su u prvom dijelu bili ravnopravan rival, čak u više navrata i imali prednost.

U nastavku su potpuno pali, nedostajalo je ideje, ali i svježine, te su gosti to iskoristili i slavili osmu pobjedu.

Ekrem Jaganjac, trener MRK Iskra, jasan je bio nakon meča.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

"šta je, tu je. Gračanica je realno bolja ekipa i nije sramota izgubiti od njih. Mi imamo problema, igračkih, ali i raznoraznih drugi. Ovo je prva ekipa koja nas je nadigrala u Bugojnu. U drugom dijelu opet padamo jer mi imamo pet i pol igrača, a kada se oni umore, onda nemate adekvatnu zamjenu. Nemamo npr. zamjenu za Klisa i kada se on umori, to je kraj priče", kazao je Jaganjac.

"To su naši nedostatci, ali idemo dalje. Moglo je bolje, naš cilj je opstanak, a to ćemo ostvariti. Pregrmili smo jake protivnike, a sada dolaze lakši. Mi smo na putu da ostvarimo zacrtano", dodao je iskusni stručnjak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi