Janković spasio Borac

SEHA liga

Janković spasio Borac

Rukometaši Borca odigrali su večeras neriješeno u Boriku (27:27) sa sastavom Nexea, u posljednjem kolu SEHA lige.

Crveno-plavi nisu uspjeli stići do pobjede iako su na 15-ak minuta prije kraja meča imali tri gola prednosti. Na kraju gosti su mogli doći do potpunog preokreta, ali je Janković spasio domaćina sa dva vezana pogotka.

Najefikasniji u redovima Banjalučana bio je upravo mladi Janković sa 10 golova, a kod Nexea bolji od ostalih bio je Zrnić sa istim učinkom.

Borac je takmičenje u regionalnoj ligi završio na 8. mjestu sa omjerom od 3 pobjede, 13 poraza i dva neriješena rezulata.

Potražite više informacija na temu SEHA liga:

Pred banjalučkim timom sada su nove obaveze. Najprije će odmjeriti snage sa ekipom Zrinjskog u četvrtfinalu Kupa BiH, a kasnije im predstoji takmičenje u prvenstvu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi