Jasna poruka Senjamina Burića pred početak Evropskog prvenstva

Težak ispit pred rukometnim Zmajevima

Jasna poruka Senjamina Burića pred početak Evropskog prvenstva

E. Čaušević

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine prethodnih dana boravila je u Poreču gdje se naš tim spremao za nastup na Evropskom prvenstvu.

Izabranici Bilala Šumana su odigrali dvije pripremne utakmice u Poreču i ostavili su dobar utisak. Naš tim je prvo poražen od Katara, a potom je remizirao protiv selekcije Hrvatske.

Evropsko prvenstvo u rukometu počinje za dva dana, a kao što je već poznato naš tim će igrati u norveškom Trondheimu. Prvi meč rukometni Zmajevi igraju već u petak protiv domaće selekcije Norveške koja je veliki favorit u ovom okršaju.

Međutim, naši momci spremni su da ostave srce na terenu i poručili su da će učiniti sve kako bi ostvari što bolji rezultat u izuzetno teškoj grupi i kojoj se nalaze. Pored Norveške u grupi su još Francuska i Portugal.

Pred meč protiv Norveške na Instagramu se oglasio naš reprezentativac Senjamin Burić koji je jasno poručio da su naši momci spremni za Evropsko prvenstvo.

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

View this post on Instagram

Ready for @ehfeuro 🇧🇦🇧🇦

A post shared by Senjamin Buric (@senjaminburic8) on

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije