Jedinstvo slavilo protiv Jedinstva iz Brčkog u Mejdanu
Admira Zvekić ponovo je bila najbolji pojedinac susreta

Prijateljska utakmica

Jedinstvo slavilo protiv Jedinstva iz Brčkog u Mejdanu

E. Dindić, foto: E. Dindić

U okviru priprema za drugi sezone u okviru Premijer lige Bosne i Hercegovine za rukometašice večeras su u Mejdanu sastale ekipe Jedinstvo AtlasRelaxa i ekipa Jedinstva iz Brčkog. Na kraju su slavile domaće rukometašice rezultatom 31:23 (14:12). 

Povele su domaće rukometašice rezultatom 12:6, međutim do poluvremena gošće iz Brčkog smanjuju na 14:12, što je bio i rezultat prvog poluvremena.

U drugom poluvremenu izabranice Elmira Grabčanovića ubacuju u petu brzinu i slave ubjedljivu pobjedu rezultatom 31:23.

Najefikasnije kod domaćeg sastava bile su Admira Zvekić sa osam golova, dok je Dejana Kulić susret završila sa sedam golova. Kod gošći iz Brčkog bolje od ostalih su bile Sanja Katić sa pet golova, koliko je postigla i Irena Pajić.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (Ž):

Iduću prijateljsku utakmicu popularne Labudice igraju u subotu kada će u Mejdanu dočekati ekipu Osijeka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi