Jelačić i Zahirović ostaju u Vogošći

Dogovoren nastavak saradnje

Jelačić i Zahirović ostaju u Vogošći

S. Mlaćo

Rukometni klub Vogošća i dalje radi na sklapanju ekipe za novu sezonu.

Nakon predstavljanja velikog pojačanja Duška Čelice, ugovore sa Vogošćom produžili su i dugogodišnji igrači ovog kluba Jelačić Ibro i Ajdin Zahirović.

Zahirović i Jelačić su kazali.

"Drago nam je da smo produžili ugovore i nismo se dvoumili oko toga. Već duži niz godina smo tu i slobodno možemo reći da je to naš klub. Proteklu sezonu ćemo ostaviti iza sebe a u novu sezonu ćemo ući jači, bolji i vratiti klub i uspjehe kluba na mjesto koje mu pripada i na koji su svi godinama navikli“.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Predsjednik UO RK Vogošća gosp. Kadrić je zadovoljan ostankom Jelačića i Zahirovića. Kako kaže, tu su već duži niz godina, te je saradnja odlična.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi