"Još čekamo informacije, ali ne brinite se, bit će sve u redu"

U RS BiH optimistični

"Još čekamo informacije, ali ne brinite se, bit će sve u redu"

E. Škorić

Evropska rukometna federacija (EHF) još uvijek nije donijela odluku nakon žalbe Švicaraca.

Rukometaši BiH su sinoć s 21:15 savladali Švicarsku u Mejdanu, ali je zbog nastupa Tomislava Nuića, koji nije bio u zapisniku, švicarska delegacija odmah uložila žalbu EHF-u.

Na kraju se ispostavio da je delegat Darko Repenšek 'zaboravio' da na spisak igrača prije meča uvrsti i Nuića, koji je dobio šansu i postigao je pogodak.

U narednih sat-dva očekujemo da se EHF očituje povodom novonastale konfuzne situacije, mada su sada u našem Rukometnom savezu sve više uvjereni u pozitivan ishod.

"Još uvijek čekamo zvanične informacije iz EHF-a, ali nemojte da se brinete, bit će sve u redu", poručio nam je predsjednik RS BiH Amir Zahirović.

Nadamo se da su u našem Savezu s razlogom optimistični pred odluku koja će nam donijeti zasluženi baraž ili nam lupiti šamarčinu zbog nečije pogreške.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi