Josipa Šimunović: Pružit ćemo jak otpor prvakinjama
Šimunović je jedna od najbitnijih karika mlade momčadi HŽRK Katarine

Golmanica HŽRK Katarine za SportSport.ba

Josipa Šimunović: Pružit ćemo jak otpor prvakinjama

Josipa Šimunović, lijepa vratarka HŽRK Katarine jedna je od najbitnijih karika ekipe trenera Dragana Sutona koji s jednom od najmlađih ekipa u Premijer ligi gura sasvim solidno i drži sedmo mjesto sa saklupljenih 15 bodova.

Za SportSport.ba Josipa je najavila predstojeću utakmicu s prvakinjama države ŽRK Grude u kojoj ovaj mladi sastav nema što izgubiti već samo skupiti još više iskustva.

"Na samom kraju polusezone, kad saberem sve utiske, zadovoljna sam učinkom ekipe, što mogu reći u ime svih igračica HŽRK Katarine. Budući da nismo odradili pripreme i da su ekipu pomladile djevojke 2002. godište i mlađe, smatram da naših 15 bodova govori sve te da smo iznenadili mnoge ekipe. Posljednje kolo dolazi nam ekipa Gruda kojoj ćemo se potruditi pružiti što jači otpor jer je neosporno govoriti o njihovoj igri,kvaliteti i iskustvu. U drugom dijelu polusezone, uz kvalitetno  odrađene pripreme, očekujem još bolje rezultate i što manje ozlijeda na terenu"

Kako je zadovoljna svojim učinkom Josipa kaže ovako:

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (Ž):

"Što se tiče moje forme, uvijek može bolje, ali svakako smatram da sam pridonijela ekipi svojim obranama. Također se nadam što skorijem povratku naše igračice Josipe Arapović koja je zbog ozlijede propustila nekoliko zadnjih kola". - rekla je golmanica HŽRK Katarine Josipa Šimunović-

Utakmica između Katarine i Gruda igra se u subotu u 17h u mostarskoj dvorani Bijeli Brijeg.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi