Kadetska rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine okupila se u Zenici

Domaćin Škola rukometa Čelik Junior

Kadetska rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine okupila se u Zenici

Esmer Oštraković

Danas se u zenici okupila kadetska rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovina, a ovo je drugo kontrolno okupljanje za ove mlade rukometaše.

Ovaj put odlučeno je da okupljanje bude održano u Zenici, a mlade rukometaše posjetip je član Upravnog odbora RSBiH Dario Pušić.

Također mladim rukometapima obratio se i Vladimir Zeljko ispred domaćina Škole rukometa Čelik Junior.

Svi treninzi obavljeni su u Areni Zenica, a domaćin okupljanja je Škola rukometa Čelik Junior, koja je obezbijedila potrebne uslove za okupljanje.

Ovo okupljanje kadetske reprezentacije BiH nastavak je rada i okupljanja omladinskih selekcija u organizaciji Rukometnog saveza BiH.

Ovo jasno pokazuje opredijeljenost da se što više obrati pažnja na osnaživanje omladinskih selekcija Bosne i Hercegovine.

Rad će biti nastavljen, a akcenat je stavljen na što češća okupljanja i preda rad, što bi u konačnici trebalo dati rezultate.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi