Kadić novo ime u Sloboda Solani

Veliko pojačanje za Tuzlake

Kadić novo ime u Sloboda Solani

Sloboda Solana iz Tuzle u narednu sezonu će ući jača za Davora Kadića.

Ovaj dosadašnji član Konjuha koji je svojevremeno igrao i za reprezentaciju Bosne i Hercegovine dogovorio je uslove sa Slobodom i u narednoj sezoni će nositi crveno-crni dres.

"Stvara se jedna respektabilna ekipa koja će pokušati vratiti Slobodu u premijerligaško društvo, gdje joj je i mjesto. Drago mi je da ću biti dio te priče, jer je Sloboda ipak u srcu svakog Tuzlaka", kazao je Kadić.

Nema sumnje da će Kadić predstavljati veliko pojačanje za tuzlanski tim, budući da se radi o rukometašu koji uz reprezentativno, ima i iskustvo igranja međunarodnih utakmica.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Ranije je osim Konjuha još bio član Gračanice, Čelika...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi