Kadić: Želimo osvojiti trofej!

Optimizam u redovima Tuzlaka

Kadić: Želimo osvojiti trofej!

S. Mlaćo

Završnica Kupa BiH u rukometu održat će se u Doboju.

U prvom meču igraju Izviđač i Sloga G. Vakuf Uskoplje sutra od 17 sati, a u drugom Sloboda i banjalučki Borac (19 sati).

U RK Sloboda vlada optimizam.

"Prvu utakmicu igramo sa aktuelnim prvakom Borcem, ekipom koja je naš stari znalac. Dosta su kvalitetni, imaju i stranaca, te domaćih igrača. Iza nas su dva mjeseca jakog rada, radilo se dosta i na psihološkom planu. Igrači ulaze maksimalno spremni, svi su u kadru i nadamo se da će se završiti suša što se tiče RK Sloboda. Nadamo se da ćemo podići trofej zlatnog sjaja", kazao je na press konferenciji trener Tuzlaka Davor Kadić, te dodao.

"Već treću godinu smo na pravom putu da vratimo stari sjaj klubu. Uvijek imamo najviše ambicije, sada pokušavamo da se vratimo na stari put i da nadam se da je ova godina ta".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi