Kako je na gostovanju biti domaćin najbolje znaju rukometaši Sloge

Navijači iz Gornjeg Vakufa Uskoplja ponovo 'položili' desetkom

Kako je na gostovanju biti domaćin najbolje znaju rukometaši Sloge

S. Mlaćo

Rukometaši Sloge iz Gornjeg Vakufa zasigurno nisu najvalitetnija momčad u rukometnoj Premijer ligi naše zemlje, no podrška koji imaju na svakom meču od svojih navijača svakako je priča za sebe.

Tako je bilo i u srijedu u Vogošći gdje je veliki broj simpatizera kluba iz G.Vakufa Uskoplja došao da bodri svoje ljubimce i ponovo napravio atmosferu za pamćenje.

Vogošća je slavila 32:28, a i sam junak pobjede domaćih Benjamin Čičkušić čestitao je gostima na igri, kao i njihovim navijačima na sjajnoj atmosferi koja stimuliše svakog pravog sportistu.

Tokom cijele utakmice odjekivala je pjesma posvećena rukometašima Sloge, a navijači ovog kluba svakako su jedna od najljepših sportskih priča ove sezone u našoj zemlji.

Bez ijednog incidenta uz fer i korektno prate sve susreti i vraćaju nadu u bolje sutra bh. rukometa.

Ovako to izgleda kada ste domaćin na gostovanju...

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi