12

Komentari (12)

pero98
Bravo Karačiću za odličnu utakmicu.
Rajvosa2019
Majstore kapa do poda , za 12 dana si nabio skoro 230 komentara
pero98
Hvala sto me pratis.
Benjamingst
Hehehe voli BiH Pero pa visi na SS... hehehe
pero98
Da i smijem se vasim medjusobnim svadjama. Moja reakcija na provokatorske poruke: HAHAHAHA
Rajvosa2019
@Benjamingst naravno da Perica voli BiH inace nebi naprdjivo sa nama po citav dan / izgleda da je stidljiv nezna kako da nam to saopsti
pero98
Rajvosa, ja sam mislio da se svadjas sa onim vasim sunarodnjacima na objavi reze vecerasnje tekme. A ti jos volis pricat sa mnom. Bravo bravo Rajvosa. Pozdrav iz zemlje polufinalista. Idem slavit.
Rajvosa2019
Idi ti Perice lezi spavaj , kakvo slavlje kakvi bakraci - komentari pocinju u 8:00 , da budes odmoran / nema odmora Pero dok traje obnova
Benjamingst
Idi na Njemacki sportski forum I sa njima se onda Pero svadjaj... ovo je Bosanski sportski portal I nije HR igrala protiv BiH da bi provocirao.
pero98
Benjamingst krivom si se obratio, vi ste se svadjali bez mene. I to na clanku u kojem je pisalo o utakmici Hrvatska-Njemacka. Te svoje frustracije odi na tom clanku izbaci iz sebe. Pozdrav.
Rajvosa2019
Mene ova utakmica podsjetila na onaj film Gladiator i onu arenu
United_HZ
Koga boli k realno
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.