Karačić u suzama: Put će biti težak, ali idemo po polufinale

Rukometaš Hrvatske

Karačić u suzama: Put će biti težak, ali idemo po polufinale

Rukometaš reprezentacije Hrvatske Igor Karačić bio je veoma nezadovoljan nakon sinoćnjeg poraza od Švedske u posljednjem kolu grupe A Evropskog prvenstva. 

Popularni Kauboji su izgubili od Švedske sa 35:31 i na taj način su umanjili svoje šanse da se nađu u polufinalu, a Karačić je nakon meča čak pustio i poneku suzu, prenose hrvatski mediji.

"Odbrana nam nije bila na nivou, nismo bili na zadatku. Oni su lako dolazili do zicera. Govorio sam prije nekoliko dana da će nas bolje ekipe kazniti nakon što sam se Island vratio u nekoliko minuta sa minus tri. Moramo ovo ispraviti u narednim mečevima. Put će biti veoma težak. Glavu gore, idemo po polufinale", rekao je Karačić.

Podsjetimo, Hrvatska će u narednu rundu prenijeti dva boda, a iz iste grupe su dalje prošli Švedska i Srbija, dok je Island ispao. Inače, Karačić je tokom sinoćnjeg susreta postigao četiri gola. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi