Marijana Arapović nova trenerica HRK Katarina

Mostarke očekuje borba za opstanak

Marijana Arapović nova trenerica HRK Katarina

H. Zilić

HRK Katarina je jesenji dio PLBiH okončala u opasnoj zoni.

Mostarsku ekipu na proljeće očekuje grčevita borba za opstanak, a već na startu drugog dijela prvenstva imaju utakmicu koja će dati mnoge odgovore, a riječ je o gostovanju ekipi Goražda, koja je također u donjem dijelu tabele.

Mostarski klub je ove zime angažovao i novo ime na klupi. Ekipu će u narednoj sezoni voditi mlada trenerica Marijana Arapović (29).

Riječ je o trenerici koja je seniorke Zrinjskog vratila u PLBiH u tandemu sa Tinom Biokšić, osvojivši prvo mjesto u Prvoj ligi FBiH, a sa Zrinjskim je osvajala i državne titule u mlađim kategorijama.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (Ž):

Marijana Arapović je kao igračica nosila dres Katarine, a sada će kao trenerica pokušati pomoći mostarskom klubu da izbori opstanak u društvu najboljih.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi