Kladionice su rekle svoje: Hrvatska je favorit protiv Austrije, ali ne pobjeđuje uvijek bolji

Počinje drugi krug Evropskog prvenstva

Kladionice su rekle svoje: Hrvatska je favorit protiv Austrije, ali ne pobjeđuje uvijek bolji

Esmer Oštraković

Drugi krug Evropskog prvenstva u rukometu kreće utakmicama koje će biti odigrane danas i to u okviru grupe 1.

Biti će odigrane tri utakmice, u tri različita termina, te je sigurno da će ljubitelji rukometa moći ponovo uživati.

Svi oni koji smatraju da dovoljno dobro poznaju rukomet, osim uživanja, sve to mogu pokušati i unovčiti, jer Mozzart kladionica nudi sjajne kvote na današnje utakmice.

Španija koja je nakon ispadanja Danske i Francuske ostala kao glavni favorit za osvajanje prvog mjesta, danas igra protiv Češke.

Naravno Španci su favoriti, ali i Češka igra jako dobar rukomet, što su pokazali u grupnoj fazi. Svi oni koji vjeruju u eventualno iznenađenje, mogu se pokušati "obogatiti" a kvote za ovu utakmicu pogledajte OVDJE.

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

Njemačka će večeras snage odmjeriti sa Bjelorusijom. Nijemci su favoriti, ali obje reprezentacije imaju po jedan poraz u grupi, te sigurno da je sve otvoreno. Kvote za ovaj susret pogledajte OVDJE.

Derbi susret igraju Hrvatska i Austrija. Hrvati igraju sjajno u dosadašnjem dijelu prvenstva, a pobjeda protiv jednog od domaćina bi im značila mnogo u pohodu ka polufinalu. Ipak pitaće se nešto i Austrija koja je također ostvarila sve tri pobjede u grupi. Kvote za ovu utakmicu možete pogledati OVDJE.