Na duelu Hrvatske i Srbije nije moglo bez sukoba

Kauboji na kraju slavili

Na duelu Hrvatske i Srbije nije moglo bez sukoba

A. Čaušević

U susretu s nekoliko preokreta Hrvatska je pobijedila Srbiju 24:21 te prvu grupnu fazu Evropskog prvenstva u rukometu okončala s maksimalnim učinkom. 

S obzirom na rivalstvo između ove dvije nacije u svim sportovima ni me u Grazu nije mogao proteći bez manjeg sukoba.

Naime, nakon što je Vladimir Cupara nanizao nekoliko odbrana okrenuo se prema navijačima Hrvatske te proslavio svoje intervencije.

Ovaj 25-godišnjak je nakon toga izviđan, a jedan od navijača ga je gađao upaljačem pa je morao reagovati i zvanični spiker.

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

Spiker je upozorio hrvatske navijače da se ponašaju fer i sportski, ali upozorenje je bilo uzaludno jer je prema Cupari i srbijanskim rukometašima bačeno nekoliko pereca.

Hrvatska iz prve u drugu grupnu fazu nosi dva boda, dok je Srbija nastup na rukometnom Euru okončala sa tri poraza.

Top Komentari

Furioza1999
Allaha mi hrvati najvece picke lazov srb su braca to svaki bosnjak nek zna ja sa hrvatom 2 kad progovorim on vec pocne lagati srbin iskren i uvijrk je tu za tebe
0 15
United_HZ
Sve više bh hrvata debila sa krizom identiteta vlada ovim portalom
5 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti