Kladite se danas na Zmajeve i obogatite se

Visoka kvota na pobjedu BiH

Kladite se danas na Zmajeve i obogatite se

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras igra premijerni susret na Evropskom prvenstvu. 

Protivnik gotovo da ne može biti teži. Igrat ćemo protiv Norveške i to na njenom terenu. Ka što je bilo i za očekivati, kladionice nas smatraju za potpune autsajdere.

Norveška je jedan od kandidata za zlatnu medalju a mi smo jedan od tri debitanta i jasno je ko je ovdje potpuni favorit.

Ipak, ukoliko imate hrabrosti, danas zategnite 'dvicu' na Zmajeve i obogatite se. Kladionica MOZZART nudi kvotu čak 13,00 na pobjedu Zmajeva dok je na remi kvota još veća i iznosi 18,00.

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

Dakle, ako eventualno uplatite 10 KM na pobjedu našeg tima dobit ćete potencijalnih 130. Naravno, nećete ni tada biti bogati ali to nije loša svota novca na samo jedan par. Inače, kvota na Norvešku iznosi samo 1,05.

Večerašnji duel počinje od 20.30 sati.

Top Komentari

eye of the tiger
Nadam se Lendo I ekipa, kao I vlasnik ovog sajta da ce vam se djeca kladiti na ovu utakmicu I uloziti sve sto imate majku vam prodanu.Sve za sponzore jelde ?
1 0
jasminhondo
U slučaju poraza, a sanse su iste kao da ja osvanem kao milioner, hoce li autor teksta vratiti ulog?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi