Nema veze što je lopta rukometna

Ko je najbolji fudbaler među rukometnim Zmajevima?

Selektor Bilal Šuman je, uz dosta problema zbog povreda, okupio rukometnu reprezentaciju BiH koja je danas u Sarajevu odradila trening u okviru priprema za predstojeće izazove.

Pred rukometnim Zmajevima je ključni dvomeč kada su kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u pitanju - dvomeč protiv Finske.

Prva utakmica se igra u četvrtak u Finskoj, dok je duel u Tuzli zakazan za tri dana kasnije, a dvije pobjede bi BiH dovele na korak od plasmana na Euro.

Današnji trening je protekao u odličnoj atmosferi, a posebno zanimljivo je bilo na njegovom samog početku.

Nakon kratkog obraćanja selektora Šumana igračima, oni su se podijelili u dvije ekipe i zaigrali fudbal - mali.

Iako se igralo sa rukometnom loptom, to nije spriječilo pojedine reprezentativce BiH da pokažu zavidnu fudbalsku tahiku.

Šta vi mislite, ko je najbolji fudbaler među rukometnim Zmajevima?

Top Komentari

DamirT
Necemo se cudit ako izgube od Finske...Umjesto da se uigravaju,akcije itd. oni se zezaju
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi