Konjuh bolji od Gračanice u debiju Toromanovića

Kvalitetan meč u Živinicama

Konjuh bolji od Gračanice u debiju Toromanovića

S. Mlaćo

U sklopu priprema za novu sezonu jučer su u prijateljskom meču snage odmjerili Konjuh i Gračanica. Publika je vidjela poprilično izjednačen meč, a bolje je meč otvorio Konjuh, međutim gosti se vraćaju i na pauzu se otišlo pri rezultatu 30:28.

Nastavak utakmice donosi igru gol za gol, brz rukomet, te dosta efikasniji meč u odnosu na prvo poluvrijeme.

Gračanica je u par navrata povela, no golmani Bojić i Omerović sa par odbrana donose prevagu svom timu. Na kraju 30:28 za domaće.

Za Gračanicu je u ovom meču debitovao Muhamed Toromanović koji je odigrao prvi dio meča, te zadnje minute susreta nakon direktnog crvenog kartona koji je zaradio Zvekića.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Kod Konjuha je nedostajao Husić, te iskusni Brkić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi