Konjuh prvi put u historiji Premijer lige BiH ostvario pobjedu u Gračanici!

Loša igra u drugom poluvremenu koštala domaće

Konjuh prvi put u historiji Premijer lige BiH ostvario pobjedu u Gračanici!

E. Oštraković

Rukometaši Gračanice upisali su poraz na domaćem terenu, a tri boda iz Gračanice odnijela je ekipa Konjuha.

Gračanlije su bile dosta bolji protivnik u prvom poluvremenu, što pokazuje i vodstvo od 15:12 sa kojim se otišlo na odmor.

Ipak, u drugom dijelu utakmice došlo je do velikog pada u igri domaćih rukometaša, što su rukometaši Konjuha iskoristili.

U posljednjem rezultat je bio neizvjestan, a ekipa Gračanice imala je napad u posljednjoj minuti za neriješen rezultat, ali nisu uspjeli pogoditi. 

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Gosti do kraja sačuvali prednost i ostvarili pobjedu, dok će Gračanlije imati šansu da pobjedom u Vogošći na pozitivan način završe sezonu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi