10

Komentari (10)

stranputica
Članak na nivou Riste Đoge. Svako ima svoje mišljenje o situaciji na Kosovu i to je normalno, ali ovako pisati članak sa ovakvim naslovom je sramota. Bez ikakve potrebe podizati tenzije. Izreći dobrodošlicu prijateljima sa Kosova na kulturan i dostojanstven način. Ako imate i gram mozga promijenite naslov i sadržaj ovog članka i fokusirajte se na sport ne na politiku!
karlhajncbrazzzo
Čim igramo sa njima, normalno da ih priznajemo. U suprotnom ne bismo igrali, kao Srbija. Zar ovo nije divna slika navijača koju šaljemo u svijet? Želimo dobrodošlicu svima kao pravi domaćini. Svako dobro Bosno i Hercegovino.
Peđa
Nadam se da će svi Srbi prestati sa igranjem za BiH, nakon ove provokacije.
nakopitam
Kosovo je za nas Svicarska, u svim sferama
Charliebrown
Sport.ba: "Po prvi put od sticanja nezavisnosti neka selekcija Kosova gostuje u Bosni i Hercegovini. U pitanju su kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u rukometu."........... Gostovalo je Kosovo u rukometu 2016. god. u Tuzli. BiH pobijedila 41:25
Zaccheroni
Parola koja nema veze sa sportom. Prst dole
Baboisback
plemic
neka kosova, koga bi mi pobjeđivali da nije sličnih?
Salt_boy075
Nepotreban clanak i ovo je kriminal,dizanje mrznje,kad ce te jednom zbog glupih lajkova ili klikova sportski napisati naslov.Ocajno igramo i pisite o tome i onako igramo jadno i sta mi mozemo na ep u,bit cemo kanta za nabijanje!
Realno01
Ali treba redovno gledati kako Srbi provociraju jelde,to je ok a mi cemo biti merhametli kao i do sada,ma sibe
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti