RK Leotar ima novog trenera

Uprava donijela odluku

RK Leotar ima novog trenera · Zvanično

E. Oštraković

Nakon što su u prošloj sezoni ostvarili sjajan uspjeh uprava Leotara je odmah krenula sa pripremama za novu sezonu.

Darko Tavrić je bio trener Leotara u većem dijelu sezone, ali je odlučio da napusti klub zbog ponude koju je dobio.

Na njegovo mjesto došao je Dragiša Koraćević koji je završio sezonu sa Leotarom, ali i pod njegovom palicom ekipa je igrala sjajno.

Upravo zato je uprava Leotara odlučila da vjeruje Koraćeviću, te je on postavljen za trenera ove ekipe i za narednu sezonu.

Koraćević je rođen 1983. godine u Nikšiću (Crna Gora) gdje je načinio prve rukometne korake.

Dragiša je u Leotaru već 21 godinu. Došao je već sada davne 2002. godine na studije u Trebinje i tada se priključio Leotaru.

Jedanest godina je bio igrač i kapiten Leotara, a 2011. godine predvodio je ekipu do istorijskog ulaska u Premijer ligu.

Tri godine kasnije završava karijeru i preuzima ulogu prvog trenera u periodu od 2014-2017. Od 2018. do 2022. godine obavljao je funkciju pomoćnog trenera.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

"Možemo reći da je Dragiša čovjek koji je mnogo dao našem Klubu i da sigurno svojim radom i trudom opravdati ulogu šefa stručnog štaba koja neće biti ni malo laka poslije istorijske sezone. Čestitamo Dragiša, tvoj klub vjeruje u tebe", poručili su iz Leotara.

Podsjećamo, iza Leotara je jako uspješna sezone, a naredne će po prvi put nastupati i na međunarodnoj sceni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi