3

Komentari (3)

pero98
Lino, protiv Japana imaš 4 pivota i tek danas se sjetiš jednog poslat na tribini, protiv Japana ti igra ozlijeđeni igrač, kao i Duvnjak cijelu tekmu. Plus primiš 17 golova u poluvremenu od Japana.
Realist
Najgora odluka je Čupić na vanjskom
pero98
To nisam ni spomenuo, Martinović mu je prosjedio na klupi drugo poluvrijeme uz šut 3/3. On je ozlijeđenog Cindrića gurnuo protiv Japana a Jaganjac koji ga može zamijenit sjedi na tribini. To su mu odluke u nizu "fantastičnih" protiv Japana. To sam mogao očekivat npr od Goluže, ali od čovjeka koji je prošao takvih prvenstava puno, da radi početničke gluposti nisam očekivao.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.