Ljubišić: Spremni smo, jedva čekamo utakmicu

Održana konferencija za medije RK Borac m:tel

Ljubišić: Spremni smo, jedva čekamo utakmicu

Nakon ubjedljive pobjede od 13 razlike u Litvaniji, nad ekipom Šviese, rukometaši Borca m:tel u revanš meč osmine finala Challenge Cupa sutra u Boriku neće ući sa parolom "lako ćemo".

U Litvaniji su uspjeli da od starta eliminišu njihove najbolje igrače, pa trener banjalučana Mirko Mikić kaže da će u Boriku sigurno imati motiv više da poprave utisak.

"Znamo da je toliko put pominjan taj lijevi bek, da je opasan igrač. Njega smo u potpunosti zaustavili u prvoj utakmici. Ja očekujem da će se on potruditi da popravi utisak i da će predstavljati mnogo veću opsanost nego u prvom duelu. I to desno krilo, njih dvojica zabijaju 60, 70 odsto golova za Švijesu i sigurno će i u ovoj utakmici biti njihovo najjače oružje", izjavio je trener Borca Mirko Mikić.

U odnosu na prvi meč u timu neće biti povrijeđenog Milana Dakića, dok će priliku da stane među stative umjesto Subotića, dobiti Beširević. Mikić je u finišu prve utakmice dao šansu i mlađim igračima, pa se nada da će im rezultat i sutra to omogućiti.

Jedan od najboljih pojedinaca u Litvaniji, Bojan Ljubišić kaže da opuštanja nema. Ekipa je motivisana da na domaćem parketu pokaže kvalitet, a igranje pred svojim navijačima velika je obaveza za svakog igrača.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

"U razgovoru sa Litvancima smo vidjeli da nisu bili baš zadovoljni krajnjim rezultatom i sigurno će doći da poprave utisak. Mi smo spremni. Ponavljam opet, igramo pred domaćom publikom. Evropske utakmice u Banjaluci su jako specifične. Ja sam imao sreću da igram dosta tih utakmica. Spremi smo svi i jedva čekamo da počne utakmica. Ovim putem pozivam publiku da nas podrži, jer smatram da smo to zaslužili", kazao je golman Borca Bojan Ljubišić.

Utakmica Borac-Šviesa igra se sutra u 20 časova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi