Lojaničić pojačao RK Vogošća Poljine Hills

Veliko pojačanje za bh. ekipu

Lojaničić pojačao RK Vogošća Poljine Hills

Još uvijek je u toku sklapanje ekipe RK 'Vogošća PH'. 

Napravljen je rez i u novu sezonu Vogošća ulazi sa dosta izmjenjenim sastavom i kvalitetnim snagama. Želja u novoj sezoni je borba za sami vrh Premijer lige BiH i kvalitetno predstavljanje u Evropi.

Uprava kluba zajedno sa stručnim štabom se posebno raduje dolaskom Miloša Lojaničića (1989.g), desnog beka koji je veliko pojačanje za klub.

Radi se o veoma kvalitetnom igraču koji je ponikao u Novoj Varoši RK 'Zlatar'. Nastupao je za RK 'Vrbas' Osjek, RK 'Proleter' iz Zrenjanina, RK 'Spartak' (SEHA LIGA), HC Göztepe, HC 'Maccabi' Tel Aviv (vicešampion).

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Na Univerzijadi sa reprezentacijom Srbije bio je vicešampion svijeta te Evropski prvak. Dolazi iz kluba HC 'Hapoel' (Izrael). Prvi put će nastupiti u Premijer ligi BiH.

"Prije svega, zadovoljstvo mi je što sam došao u RK 'Vogošća PH'. Prepoznao sam ambicije kluba koje su se poklopile sa mojim ambicijama. Prvi put ću imati priliku nastupiti u bh. ligi. Vogošća je prepoznatljiv klub na Balkanu i imaju kontinuitet učešća na evropskim takmičenjima. Nadam se da ćemo ostvariti željene rezultate u novoj sezoni", rekao je Lojaničić.

Top Komentari

mile90
čim dolazi u vogošću jasno je kakav je igrač, nije imao gdje drugo
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi