Lokomotiva dovela perspektivnog lijevog beka

Brčaci jači za Milorada Inića

Lokomotiva dovela perspektivnog lijevog beka

Nije Rnić, ali u Lokomotivi se nadaju da će im ovaj dvometraš biti koristan.

Kako se bliži početak priprema brčanske Lokomotive za nastup u Premijer ligi BiH čiji je početak neizvjestan, tako u ovome klubu privode kraju aktivnosti popunjavanja rostera. Tako je danas s Lokomotivom ugovor potpisao Milorad Inić, lijevi bek koji dolazi iz Rudara iz Kostoca.

Inić je inače karijeru započeo u Leotaru iz Trebinja, te se kao mlad otisnuo u Srbiju.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

"Lokomotiva je u njemu prepoznala mladog igrača spremnog da napreduje te se stavi u službu tima, a Milorad je u našem klubu prepoznao situaciju u kojoj bi mogao da ostvari svoje početne ciljeve. Klub i igrač su potpisali ugovor na 1+1 godinu", saopćili su iz kluba.

Želja trenera Žikice Milosavljevića bila je da Lokomotivu pojača ovaj rođeni Trebinjac kako bi lakše ispunili osnovni cilj ove godine, a to je opstanak u Premijer Ligi BIH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti