Maglaj slavio tijesnu pobjedu protiv Lokomotive

Premijer liga BiH

Maglaj slavio tijesnu pobjedu protiv Lokomotive

Rukometaši Maglaja ostvarili su danas pobjedu protiv Lokomotive iz Brčkog sa 28:27 u susretu 8. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Kao što to i sam rezultat govori, ovaj susret je bio izjednačen, a to još bolje pokazuje činjenica da je na poluvremenu bilo 12:12. Ipak, domaći su se na kraju bolje snašli u zanimljivom finišu, pa su slavili sa jednim golom razlike.

Do pobjede ih je vodio sjajni Edo Mehinagić koji je postigao devet golova, dok je dva manje dodao Goran Šarenac. S druge strane, kod poraženih je najbolji bio Aleksandar Dragutinović sa sedam golova, a Pavle Petrović i Milorad Inić su dodali po četiri.

Kada je u pitanju tabela, Maglaj sada ima omjer od četiri pobjede, tri poraza i jednog remija, dok je Lokomotiva ostala na tri pobjede, a ovo joj je bio četvrti poraz.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije