Magoda: Ambicije nam se poklapaju ali još uvijek nisam generalni sekrerar

Blizu dogovora sa RS BiH

Magoda: Ambicije nam se poklapaju ali još uvijek nisam generalni sekrerar

E. Škorić

Jedan od glavnih kandidata za poziciju generalnog sekretara u Rukometnom savezu Bosne i Hercegovine je Kenan Magoda.


Magoda je u ragovoru za SportSport.ba otkrio kako je danas obavio prvu rundu pregovora sa Rukometnim savezom BiH, odnosno čelnicima istog, pa bi ubrzo mogao da bude imenovan za novog generalnog sekretara.

"Obavili smo danas jedan korektan razgovor. Sve ide u dobrom smjeru, ljudi iz Upravnog odbor su da tako kažem na istoj talasnoj dužini kao i ja. U narednoj sedmici ćemo imati još jedan razgovor i nakon toga bi se sve trebalo ozvaničiti, ukoliko ne bude nekog iznenadnog preokreta", rekao nam je Magoda, pa je dodao:

"Uglavnom, imam plan i program i ambicije nam se poklapaju i ukoliko budem imenovan za generalnog sekretara svoje planove i programe ću probati da pretvorim u djela".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi