11

Komentari (11)

Slana_carsija
Da se na onom četničkom portalu klix ovako prixa i komentarise, svi bi bili banovani. Bravo za Magodu. Zgazi te cetnike
plemic
doveli smo vas na manjaču, tko vam je branio da šljegnete niz brdo.
PapaK
Bravo brate, reci kako jeste. Mamu im bemje cetnicku, sto nisu mogli u ratu, sad rade u miru. Pizduni i prodane duse iz FSBIH su predale sve Zeljkovicu, koji nam rusi svetinju. Svi zajedno trebamo da ustanemo. STA ZAJEDNICKO? Oni nas mrze, oni mrze ovu drzavu, oni mrze nase postojanje. NEMA ZAJEDNO.
pitariistok
Ovako se bori za drzavu a ne ko Pojedini u fudbalskom i kosarkaskom Savezu
fukaraslana
Svaka cast i sve je tako unistili su nogomet u BiH vico i misimovic . Pola lige nema terene gotove a zavrsetak radova bio 5 avgust . Klubovi se bore za svaku marku a pola lige ne igra na svom stadionu radi vice i drustva
bahlje
Branković kao bivši rukometaš trebao bi se drugačije ponašati , ispostavi se samo da je Umičevićeva produžena ruka , Brankoviću uvlakaču jedan jel' te stid ?
davide.azzurri
Konacno da neko progovori protiv cetalja.
plemic
dali ste vi njima 49% države ...
davide.azzurri
A vi ko hijene cekate da uzmete dio kolaca. Gori ste vi od cetnika 5x
PapaK
@plemic Da nam niste zabili noz u ledja, kao najvece picHke, ko zna, mozda bi ih davno protjerali.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.