Malinović poziva sve u Mejdan

"Borili smo se do zadnje kapi znoja"

Malinović poziva sve u Mejdan

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine je večeras savlada selekciju Švicarske u utakmici kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u St. Gallenu rezultatom 24:21.

Bosna i Hercegovina je na ovom susretu bila bez nekoliko bitnih igrača. Nedostajali su Nikola Prce, Ivan Karačić i Senjamin Burić, ali su svejedno izabranici Bilala Šumana došli do velikog uspjeha.

Ovom pobjedom su rukometni Zmajevi došli veoma blizu baraža, ali će im za plasman u isti biti potrebna pobjeda protiv Švicaraca i u Mejdanu.

Važnosti utakmice u Tuzli svjestan je i desni bek naše reprezentacije Dejan Malinović, pa je u izjavi za SportSport.ba pozvao sve navijače da pruže što veću podršku rukometnim Zmajevima u "meču odluke".

"Mislim da smo se u ovoj utakmici borili do posljednje kapi znoja i da je svaki igrač dao svoj doprinos pobjedi. Pobijedili smo kao ekipa. Želim da pozovem navijače da dođu u što većem broju i da zajedno slavimo u Tuzli", poručio je Malinović.

Odlučujuća utakmica između Bosne i Hercegovine i Švicarske se igra u subotu od 20:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi