Marijan Beneš i Tanasije Kuvalja uz RK Borac m:tel

Gosti na utakmici

Marijan Beneš i Tanasije Kuvalja uz RK Borac m:tel

Velikani jugoslovenskog sporta Marijan Beneš i Tanasije Kuvalja bit će gosti Borca m:tel na predstojećoj utakmici.

Bivši amaterski i profesionalni profesionalni prvak Evrope u boksu, te najbolji biciklista BiH svih vremena prisustvovat u četvrtak susretu 4. kola Premijer lige naše zemlje između Borca m:tel i ekipe Vogošće.

Na taj način Beneš i Kuvalja, velikani jugoslovenskog sporta, će svojim prisustvom uveličati izuzetno važnu utakmicu za koju vlada veliko interesovanje u gradu na Vrbasu. 

Utakmica će biti odigrana u SD "Borik" od 18 časova.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Sat vremena prije početka susreta, ispred banjalučkog hrama sporta biće otvoreno „navijačko ćoše“ – mjesto za druženje ljubitelja rukometa, a za najsretnije navijače RK Borac m:tel pripremio je i prigodne nagrade. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti