Iskreni Marko Panić pobrao simpatije navijača nakon što nas je Argentina razbila

Desni bek naše reprezentacije

Iskreni Marko Panić pobrao simpatije navijača nakon što nas je Argentina razbila

Esmer Oštraković

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine sinoć je odigala prvu utakmicu u okviru Yellow Cupa u Švicarskoj.

Prvi protivnik naše reprezentacije bila je selekcija selekcija Argentine koja je ostvarila pobjedu od 32:23.

Prvo poluvrijeme bilo je solidno kada je riječ o našoj reprezentaciji, a na odmor smo otišli sa zaostakom od jednog gola. Rezultat je bio 14:13.

U nastavku se desio potpuni raspad sistema. Argentinci su se uspjeli odvojiti rezultatski i upisati ubjedljivu pobjedu.

Sasvim iskren nakon utakmice bio je Marko Panić koji je dao izjavu.

Oglasi

"Što se tiče ove utakmice mogu reći da smo imali dva različita poluvremena. U prvom dijelu smo bili relativno dobri i u odbrani i u napadu. Prva je utakmica, bilo je za očekivati neke greške.

Drugo poluvrijeme smo doživjeli veliki pad. Ne znam šta bih rekao. Vruća mi je glava. Sutra ćemo analizirati", rekao je Panić.

Svjestan je da svaka ekipa ima pad, ali naš je bio prevelik.

"Sigurno je da će svaka ekipa imati taj pad od desetak minuta, ali naš je bio prevelik. Zbog tog razloga je ovakav rezultat.

Mogu reći da moramo raditi na napadu. Po meni iz napada smo primali lagane golove. Nadam se da ćemo to popraviti", završio je Panić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi