Horor scena: Urlik i suze na parketu su ništa šta se desilo Crnogorki kad je ušla u svlačionicu

Teška povreda

Horor scena: Urlik i suze na parketu su ništa šta se desilo Crnogorki kad je ušla u svlačionicu

A. Čaušević

Sjajna crnogorska golmanica Marta Batinović prolazi kroz najteže dane u svojoj karijeri. Ona se povrijedila na meču Hrvatske i Crne Gore, ali je najgore je uslijedilo kada je ušla u svlačionicu gdje su je pregledali ljekari.

Batinović se povrijedila u 18. minuti utakmice. Na prvu je bilo vidljivo da joj je stradalo koljeno, a nakon njenog snažnog krika utihnula je dvorana.

Odmah se sjajna Crnogorka uhvatila za nogu, oči su zasuzile, ali najteža vijest je uslijedila kada je ušla u svlačionicu na pregled.

Konstantovano je da su joj stradali križni ligamenti što je automatski značilo kraj turnira, ali i višemjesečni oporavak od izuzetno teške povrede.

Ovo znači da će sjajna golmanica sigurno propustiti olimpijske kvalifikacije, ali i Olimpijske igre u slučaju da se Crna Gora plasira na turnir u Parizu koji je u ljeto 2024.

Oglasi

Igrala je Batinović najbolji turnir u životu. Bila je najbolja golmanica prve grupne faze. Upisala je 37 odbrana i trebala je biti najveća uzdanica Crne Gore u nastavku turnira.

Ipak, na njenu žalost meč protiv Hrvatske je trajao svega 18 minuta. Na kraju su Lavice poslije dramatične završnice izgubile 26:25.

Inače, iz Crne Gore su odmah poduzeli konkretan potez te su umjesto povrijeđene Batinović u četvrtak će u Goteborg stići Anastasija Babović.

Iako su izgubile od Hrvatske, Lavice još uvijek imaju izgledne šanse za plasman u četvrtfinale. Naredni meč igraju protiv Senegala gdje se očekuje da ostvare lagan trijumf.

Sa druge strane i Hrvatice su se vratile u igru za prolazak dalje. U preostala dva meča izabranice Ivice Obrvana trebaju pobijediti Švedsku i Kamerun i to uz što veću razliku.

Hrvaticama će morati na ruku ići i rezultati ostalih mečeva, tačnije nadaju se kiksu Crne Gore ili Švedske u borbi za drugo mjesto.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi