Podjela bodova u Maglaju, Vogošća bolja od Dervente
Zanimljiv meč vidjela je publika u Maglaju

Rukometna Premijer liga

Podjela bodova u Maglaju, Vogošća bolja od Dervente

S. Mlaćo

Zanimljivo je večeras bilo u Maglaju gdje su rukometaši Maglaja u okviru 11. kola Premijer lige ugostili RK Konjuh.

Završilo je 34:34, iako su gosti nakon prvog dijela imali prednost 19:18. Publika je vidjela neizvjesnu završnicu i podjelu bodova.

Kod Maglaja se sa 11 pogodaka istakao Edo Mehinagić, dok je pet dodao Eldar Memišević. Kod gostiju bolji od ostalih bio je Nermin Smajić sa deset pogodaka.

U Vogošći je Vogošća večeras savladala Derventu 26:24. Domaći su nakon prvog poluvremena vodili 15:12, ne neugodni gosti se nisu predavali, te su skupo prodali svoju kožu na ovom meču.

Premijer liga BiH u rukometu, 11. kolo:

RK Maglaj - RK Konjuh Živinice 34:34 (18:19)

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

RK Maglaj: Mehinagić 11, Bašić 3, Malbašić 1, Bajrić, Kendić, Memišević 5, Mutapčić, Šarenac 3, Hajdić, Ridžal 4, Bajraktarević 1, Džambegović, Hasić, Kadrić 4, Bjelobrković 2, Kujrić.

RK Konjuh: Bečić, Halibašić, Husić 7, Šarić, Pejkušić, Modrić 1, Sločić, Smajić 10, Rizvić, Mačeta 4, Brkić 6, Hamzić 1, Čamdžić, Muhović, Husejnović 1, Jozinović 4.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti