Mikić: Najteže je u Maglaju, ali nadamo se pobjedi

Teško gostovanje pred Borcem

Mikić: Najteže je u Maglaju, ali nadamo se pobjedi

Naredno kolo rukometne Premijer lige BiH za Borac donosi gostovanje u Maglaju.

Banjalučani igraju odlično u novoj sezoni i trenutno su vodeći tim bh. šampionata, a seriju pobjeda pokušat će da nastave i sutra kada ih čeka teško gostovanje u Maglaju.

Da neće biti lako poručio je danas novinarima i trener Mirko Mikić, ali je dodao i kako je pobjeda jedino ono što interesuje njegove izabranike.

"Gostovanje u Maglaju je tradicionalno jedno od najtežih u prvenstvu. Imaju sjajnu publiku, dvorana je stalno puna, tako da je ta sjajna podrška uz timsku igru možda i njihovo najjače oružje"; kaže trener Borca, pa dodaje:

"Ipak, naša očekivanja glede sutrašnje utakmice su jasna - interesuje nas samo pobjeda. Ukoliko budemo igrali kako treba možemo se kući vratiti s pobjedom. Bit će dosta teško, oni ne prosipaju tako često bodove na domaćem parketu, ali ništa nije nemoguće..."

Optimističan je i igrač Vladan Đurđević.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

"Skautirali smo ih, ponajviše pažnju moramo obratiti na Čičkušića, mada su i ostali igrači opasni. Svjesni smo da ne smijemo da ponovimo greške iz Živinica kako bismo ostvarili trijumf i ostali na prvoj poziciji", istakao je krilni rukometaš Borca.

Duel između Maglaja i Borca i gra se sutra s početkom u 19:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi