Borac zamrznuo Vogošću na -11
Foto: RK Borac

Ubjedljiva pobjeda crveno-plavih

Borac zamrznuo Vogošću na -11

U banjalučkoj dvorani "Borik" večeras su zaostali meč 4. kola Premijer lige BiH odigrali Borac i Vogošća.

Crveno-plavi odigrali su sjajnu utakmicu i na kraju protiv Vogošće slavili sa ubjedljivih 25:14, a osim što su se iskupili navijačima za poraz u Živinicima, izbili su i na prvo mjesto tabele.

Sam rezultat govori kako su Borčevi rukometaši odigrali odlično u odbrani, za što velike zasluge pripadaju i golmanu Ljubišiću, a do pobjede predvodili su ih Đurđević i Daničić sa po pet golova.

U timu Vogošće najviše ih je postigao Čojaničić, četiri.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Borac je, kako smo već naveli, nakon ove pobjede na prvom mjestu s 12 osvojenih bodova koliko ima i Gračanica, dok je Vogošća tek na 14. poziciji sa četiri.

Promo

Top Komentari

mile90
vogošća polako ide utabananim stazama bosne sarajevske prema federalnoj jug, skrhali su paretine i ugasili bosnu s koja je isto radila i sad počinju padati
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi