Nevjerovatan i poražavajući podatak o Mikkelu Hansenu

Najbolji rukometaš današnjice

Nevjerovatan i poražavajući podatak o Mikkelu Hansenu

A. Čaušević

U četvrtak su postali poznati svi učesnici Final Foura rukometne Lige prvaka. 

Veszpram, Kielce, Kiel i Barcelona će se u Koelnu boriti za titulu najboljeg, a na završnom turniru neće biti PSG-a.

PSG je u najzanimljivijem dvomeču četvrtfinala ispao od Kiela nakon što je drugi meč izgubio rezultatom 33:32.

Nakon ispadanja PSG-a stigla je pomalo nevjerovatna i poražavajuća vijest za Mikkela Hansena, za mnoge najboljeg rukometaša današnjice.

Naime, sjajni Danac i dalje nema trofej u Ligi prvaka iako je posljednjih deset godina igrao za dva super snažna tima.

Hansen je dvije godine bio član Barcelona, a zatim još osam godina je igrao za PSG, ali se nije uspio popeti na tron evropskog klupskog rukometa.

Iskusni rukometaš s reprezentacijom Danske ima brojna priznanja, osvajao je sve što se može osvojiti, ali očigledno u rukometnoj Ligi prvaka nema sreće.

Inače, Hansen koji se trenutno oporavlja od povrede, će od sljedeće sezone igrati za danski Aalborg pa ostaje da se vidi da li će mu danski klub biti sretniji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi