Milosavljević napustio kormilo Lokomotive

Klub iz Brčkog traži trenera

Milosavljević napustio kormilo Lokomotive

Vodstvo Lokomotive iz Brčkog primorano je potražiti novog trenera.

Poslije remija i poraza na posljednjem gostovanju u Banjoj Luci (33:26), kormilo Lokomotive iznenađujuće odlučio je napustiti proslavljeni srbijanski rukometaš Žikica Milosavljević.

Sa svojom odlukom Milosavljević je najprije upoznao igrače na treningu, te im se zahvalio na saradnji u proteklom periodu, a u ovom trenutku još nije poznato ko bi mogao naslijediti nekada najbolje desno krilo planete.

Na kormilo Lokomotive je Milosavljević stigao u junu 2018. godine nakon što je prethodno vodio Konjuh, zatim Dinamo iz Pančeva, Jabuku i pionirsku reprezentaciju Srbije.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Kao igrač je, s druge strane, nastupao za reprezentaciju Srbije i Jugoslavije. Osvojio je veliki broj medalja i titula s klubovima čije je boje branio, a najboljim desnim krilom svijeta proglašen je 2001. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi