Mirsad Terzić potpisao novi ugovor
Ostaje u Mađarskoj

Iskusni rukometaš ostaje u Mađarskoj

Mirsad Terzić potpisao novi ugovor

S. Mlaćo

Bh. rukometni reprezentativac Mirsad Terzić i u narednom periodu će nositi dres mađarskog Veszprema.

Iskusni rukometaš je ugovor sa mađarskim timom imao do ljeta 2019. godine, pa su u klubu željeli da osiguraju njegov ostanak produženjem istog.

Saradnja je produžena na dodatnu godinu dana. Terzić je u Veszpremu od 2009. godine, te je do sada upisao 432 utakmice i postigao oko 600 pogodaka.

Zanimljivo da je ovaj 35-godišnjak čak osam puta osvajao titulu prvaka Mađarske, pa i neću što su mu čelnici kluba ponudili novi ugovor.

Top Komentari

Raikkonen
Terza igračka rukometna legenda. Super igrač i još bolji čovjek. I bravo Veszprem tako se igrač poštuje a ne kao kod nas. Bravo Terza
35 0
casimiro
Tako klub postuje prave igrace!Bravo Terza!
22 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi