Mirza Bulić: Brusimo formu za utakmicu u Zavidovićima
Tuzlaci su odigrali dvije utakmice i ostvarili dvije pobjede i to protiv Spačve i ekipe Borca iz Banja Luke.

Pripreme za nastavak sezone

Mirza Bulić: Brusimo formu za utakmicu u Zavidovićima

E. Oštraković

Rukometaši Slobode već dvije sedmice vrijedno rade u sklopu priprema za nastavak takmičenja u Prvoj ligi FBiH.

Tuzlaci su odigrali dvije utakmice i ostvarili dvije pobjede i to protiv Spačve i ekipe Borca iz Banja Luke.

"Već nekih petnaest dana radimo naporno. Momci dobro podnose ove pripreme. Počeli smo sa odigravanjem pripremnih utakmica. Odigrali smo već dvije utakmice protiv Spačve i Borca u kojima smo ostvarili dvije pobjede. Rezultat niti u jednoj utakmici nije bio u prvom planu, ali posebno utakmica protiv Borca je pokazala koliko možemo. Nije nimalo mala stvar pobijediti Borca u Banja Luci i dosta igrača koji sada igraju za nas nikada nisu pobjedili Borca u gostima", rekao je Mirza Bulić, trener Slobode, pa dodao:

"Ovo ne mora ništa da znači, stojimo čvrsto sa obje noge na zemlji. Prioritet nam je utakmica sa Krivajom i nadamo se da ćemo uspjeti da izbrusimo formu za tu utakmicu. Odigrane su tek dvije utakmice. Do početka lige imamo da odigramo još četiri ili pet utakmica. Pripremni period moramo iskoristiti za uigravanje ekipe. Mislim da će utakmica u Zavidovićima odlučiti o putniku u Premijer ligu BiH", završio je Bulić.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Ekipa Slobode je uz Krivaju glavni favorit za ulazak u Premijer ligu BiH, a ključna utakmica između ove dvije ekipe biti će odigrana u Zavidovićima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije