Mostar spreman za veliki doček sedmorice hrvatskih reprezentativaca
Hrvatski igrači imaju srebro u rukama, sutra će napasti prvo zlato na Evropskom prvenstvu

U ponedjeljak

Mostar spreman za veliki doček sedmorice hrvatskih reprezentativaca

E. Škorić

Hrvatski rukometaši sutra igraju za zlato na Evropskom prvenstvu protiv Španije, a već u ponedjeljak se sprema veliki doček.

Bez obzira kako se završi sutrašnje finale od 16:30 sati, hrvatski rukometaši su za svoje navijače najveći pobjednici, pa će i srebro ovaj put imati zlatni sjaj.

Nakon svega što su napravili, zaslužuju sve pohvale i dostojanstven doček, a imat će ga i u Hrvatskoj, ali i u BiH.

Osim Zagreba, doček je organizovao i Mostar. Kako piše portal Hercegovina.in, Mostarci će imati priliku da ugoste igrače iz Hercegovine.

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

Nnajavljen je dolazak Igora Karačića, Marina Marića, Željka Muse, Davida Mandića, Marina Šege, Mateja Hrstića i Josipa Šarca od 19 sati na Vojničkom igralištu.

Top Komentari

Melan
To su naši heroji, idemo hrvatska
2 6
Nera
Idite vi kod njih doma. Fuuuj
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije