MRK Sloga dobio veliko pojačanje

Čelnici kluba uradili sjajan posao

MRK Sloga dobio veliko pojačanje

S. Mlaćo
Prvo pojačanje bh. premijerligaša MRK Sloga Gornji Vakuf Uskoplje za drugi dio sezone je Miloš Krivopakić koji stiže iz Crne Gore.

Krivokapić je bio prvi strijelac prventstva u toj zemlji, a nastupao je kao član RK Danilovgrad, te je u 11 utakmica postigao 109 golova.

“Miloš Krivokapić dolazi iz RK Danilovgrada kao prvi strijelac Crnogorske Premier lige koji je iz 11 utakmica 109 puta pogađao i ubjedjivo je prvi strijelac Crnogorskog šampionata (treba dodati da je u prošloj sezoni takođe bio u TOP 3 strijelca lige gdje je zauzeo 3 mjesto sa 148 golova iz 22 utakmice ) .Ovaj univerzalac koji pretenduje igru na poziciji srednjeg beka gdje kroz utakmicu vrlo često igra ulogu i na drugim vanjskim pozicijama .Rođen je 1999 godine i sa 186 cm i 92 kg pored aktuelnog kluba nastupao je još za RK Partizan Tivat,RK Lovćen te je prošao sve selekcije Crnogorske reprezentacije.

Sigurni smo da će u gradu rukometa biti dobro dočekan, baš onako kako su to prije njega doček imali njegovi zemljaci i kolege iz reprezentacije Čizmović Stefan i Simić Božidar. Milošu želimo dobrodošlicu u porodicu Sloga“, stoji  u objavi MRK Sloga.

Presretni su i navijači Sloge, te svi koji simpatišu ovaj klub, a čelnici u narednim danima najavljuju i nova, kvalitetna imena.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Sloga je prvi dio sezone okončala na 13. mjestu sa devet osvojenih i u gradu rukometa po svaku cijenu žele izbjeći ispadanje u niži rang.

Uvjereni su da uz kvalitetna pojačanja i veliku podršku navijača mogu ostvariti kada se prvenstvo nastavi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi