Sloga Doboj ostala bez trenera
FOTO: MRK Sloga Doboj/facebook

Sporazumni raskid saradnje

Sloga Doboj ostala bez trenera

H. Zilić

Aktivno ljeto je i u rukometnim klubovima u Bosni i Hercegovini, a danas stiže vijesti da je MRK Sloga Doboj ostao bez trenera pred početak priprema za novu sezonu.

Miljan Stanić i dobojski klub su se sporazumno razišli.

Ovu informaciju premijerligaš je potvrdio na i zvaničnim kanalima.

"Sporazumni raskid ugovora između trenera Miljana Stanića i MRK Sloga.

Danas je sporazumno raskinut ugovor između Miljana Stanića i našeg kluba. Trener Stanić tokom protekle sezone ostvario je dobre rezultate na klupi Sloge i za kratak period pokazao je svoje trenerske kvalitete. Posebno mu se želimo zahvaliti na afirmaciji mladih igrača i ovim putem mu želimo srećan rad u nastavku trenerske karijere.

Uskoro ćemo objaviti ime novog trenera sa kojim ekipa zvanično počinje pripreme za novu sezonu 24. jula", stoji u saopštenju MRK Sloga.

Oglasi

Sporazumni raskid ugovora između trenera Miljana Stanića i MRK Sloga Danas je sporazumno raskinut ugovor između Miljana...

Posted by MRK "Sloga" Doboj on Thursday, July 20, 2023

Dobojska ekipa je prošle sezone imala vrlo turublentnu sezonu u društvu najboljih.

Sloga je uspjela izboriti opstanak, a vidjet ćemo šta nosi nova sezona.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

U klubu žele sigurno korak više i jednu sigurnu i dobru sezonu, ali odlučivat će dosta faktora.

U narendim danima ćemo saznati ko će voditi Slogu u novoj sezoni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi