Muhamed Toromanović: Dok sam tu, pomoći ću Bosni u ostvarenju ciljeva
Iskusni pivot dres Gračanice zamijenio dresom Bosne

Veliko pojačanje za RK Bosna Visoko

Muhamed Toromanović: Dok sam tu, pomoći ću Bosni u ostvarenju ciljeva

S. Mlaćo

Prvo pojačanje RK Bosna Visoko za drugi dio sezone je bh. reprezentativac Muhamed Toromanović.

Iskusni pivot u Visoko stiže iz Gračanice, a u karijeri je igrao i za Željezničar, Bosna Sarajevo, Kolding, Wislu Plock i francuski Creteil.

Svoj debi u dresu Bosne imat će u utorak 15. januara u 18 sati protiv Metaloplastike Šabac, a danas se po prvi put odlučio kratko i obratiti javnosti.

"Pozdrav prije svega navijačima Bosne, Upravi i saigračima. Sa Bosnom sam pregovarao još ljetos, naravno kao i tada i sada čekam inostrane ponude. Do tada ću biti u Sarajevu i nadam se pomoći Bosni da ostvari zacrtane ciljeve. Naše ambicije su se poklopile i drago mi je što sam tu. Nadam se da će navijači protiv Metaloplastike doći u što većem broju i da krenemo sa pobjedom", jasan je bio Toromanović.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Podjsetimo, prvi dio sezone Bosna je okončala na prvoj poziciji.

Promo

Top Komentari

Dino69
Izdao svoj grad i klub u kojem je poceo svoje prve korake za nesto sitno novca...
3 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi