Razlog tome je što se, u slučaju istog broja bodova dva tima, na kraju gleda međusobni omjer, a tu je tim iz Gračanice bolji.

Nisu mu oprostili odlazak u Visoko

Navijači RK Gračanica nisu oprostili Toromanoviću: "Nisu nama noćne more, što je otišao Tore"

E. Oštraković

Sinoć su rukometaši visočke Bosne na svom terenu ostvarili pobjedu protiv rukometaša Gračanice rezultatom 25:22.

Ova pobjeda bila je dovoljna domaćim rukometašima da preuzmu prvo mjesto na tabeli, ali ukoliko Gračanlije ostvare dvije pobjede u posljednja dva kola oni će sa prvog mjesta ući u doigravanje.

Razlog tome je što se, u slučaju istog broja bodova dva tima, na kraju gleda međusobni omjer, a tu je tim iz Gračanice bolji.

Oni su na domaćem terenu u prvom dijelu sezone ostvarili pobjedu od četiri razlike, a sinoć su u Visokom poraženi sa tri razlike, te su na kraju uprkos porazu imali razloga za slavlje.

Po povratku u Gračanicu, navijači ovog kluba svojim ljubimcima priredili su doček, a posebno se izdvojila jedna pjesma koju su pjevali.

Ona je bila upućena bh. reprezentativcu i bivšem igraču RK Gračanica koji je upravo na polusezoni iz Gračanice prešao u Bosnu iz Visoko.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Navijači RK Gračanica ovaj potez Toromanovića shvatili su kao izdaju, te su odlučili da mu posvete nekoliko stihova.

"Nisu nama noćne more što je otišao Tore, pehar dižemo", pjevali su navijači iz Gračanice više puta tokom sinoćnje utakmice, ali i po povratku u Gračanicu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti