7

Komentari (7)

Malmi_Suomi
@user1636219156 hejjj okano, pita Vidal iz Intera broj telefona žene ili stare tvoje kaže da su , kad su kod njega bile waooo. Hajde okano pošalji da proslijedim. ❤
Adrian
Hrvatska u svakom sportu ima igrače iz Bih, da ne govorim o muškoj rukometnoj repezentacij gdje pola reprezentacije igrači rodom iz Bih, pa košarka, fudbal, tenis pa evo i odve. Znači mi smo njima, oni bez nas go qurac.
Malmi_Suomi
@Adrian naravno da su ko QURAC i to veliki. Sva velika takmičenja skoro u svim sportovima igrači iz Bosne i Hercegovine " NOSE " igru repke Hrvatske u bilo kojem sportu a i komšije Srbija nešto je manje od Hrvatske. Sve BiH igrači rođeni u BiH ili su porijeklom.
I da nije toga... oni bi bili negdje na dnu lestvice.
Lp
Uranija
No ćamila no party
Malmi_Suomi
Hahahahaha šta kažeš " no amilaĆa no party" bravo @Uranija AMIDŽINO bravo.
Znači susjedi bez Ćamile u racku otišli? E jbg bit će bolje susjedi koji nas mnogo volite-:))))
roki-rokic
****m i vas i Camilu zaboli nas neka stvar za Hrvasku i Kamilu
TL14
Ovo je selektor izgubio...6 igracica skoro pola sata koristi nista ne rotira,gubi igra 6:0 odbranu...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.