Nema opuštanja: Sedam treninga i dvije utakmice u Poreču

Pripreme za Evropsko prvenstvo

Nema opuštanja: Sedam treninga i dvije utakmice u Poreču

E. Oštraković

Reprezentativci Bosne i Hercegovine u drugoj fazi priprema za Evropsko prvenstvo odradit će sedam treninga u Dvorani Žatika u Poreču.

Iako su u Poreč stigli jako kasno, oko 23 sata, selektor Bilal Šuman zakazao je trening već sutra ujutro.

Trening će biti održan u 9 sati, a bita će nešto lakšeg intenziteta, jer je za 18 sati zakazana utakmica protiv Katara.

Nakon dolaska u Poreč, obzirom na to da su stigli kasno, rukometaši su imali zajedničku večeru, nakon čega su ostali u krugu hotela.

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

Selektor želi da svi rukometaši budu što spremniji za naredne dvije prijateljske utakmice, kako bi mogao donijeti odluku koje igrače će povesti na Evropsko prvenstvo.

Top Komentari

Rajvosa2019
Netreba puno ocekivati , putuje se praznog djepa- mozda su i momci gladni, jedu se sendvici - putuje se u ishabanim busevima , za sport u BiH se nema para , a za krezube u.h.l***** ima se i moze se
4 3
jugjejedan
kada bi hrabro,munjevito ,opasno igrali protiv Hrvatske i Katara,veliko bi samopouzdanje dobili a Bogami pokazili bi im zube
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi