Malinović: S obzirom na jake treninge bilo je ok

Posljednja provjera pred odlazak u Poreč

Malinović: S obzirom na jake treninge bilo je ok

A. Čaušević

Najbolji rukometaši BiH su u sklopu priprema za Evropsko prvenstvo rezultatom 33:25 pobijedili ekipu sastavljenu od igrača iz Premijer lige. 

U izjavi poslije utakmice Dejan Malinović je kazao da je današnje izdanje izabranika Bilala Šumana bilo sasvim ok s obzirom na jake treninge.

"Posljednja utakmica pred novogodišnje praznike, ne tako dobra igra kako smo očekivali, ali s obzirom na jake treninge koje smo imali mislim da je ok. Za poboljšanje forme ćemo vidjeti poslije Nove godine", kazao je Malinović.

Poslije Nove godine rukometne Zmajeve očekuje nastup na turniru u Poreču protiv selekcija Hrvatske i Katara.

"Susreti na tom turniru će biti prvi pravi ispiti za nas, vidjet ćemo tu jesmo li dobro radili i koji je naš prvi doseg", rekao je Malinović.

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

Rukometna reprezentacija BiH će na Euru osim protiv jednog od domaćina selekcije Norveške u grupnoj fazi igrati sa Francuskom i Portugalom.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi