Nevjerovatno: Sloga i sedmi put remizirala ove sezone

Prvenstvo BiH

Nevjerovatno: Sloga i sedmi put remizirala ove sezone

M. Šljivak

Sloga i Sloboda remizirali su (26:26) u susretu 11. kola rukometne Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Tim iz Doboja je ove sezone pravi specijalist za neriješene rezultate. Od 11 odigranih utakmica ovo im je sedmi remi. To je svakako pravi presedan.

Večeras su imali prednost od 13:11 na poluvremenu. Ipak, nisu je uspjeli zadržati u nastavku utakmice i Sloboda je odnijela bod u Tuzlu.

Najefikasniji igrač na utakmici bio je Davor Kadić iz RK Sloboda sa devet golova, dok su kod domaćeg tima Bubić i Ćosić postigli po sedam.

Premijer liga BiH:

Sloga - Sloboda 26:26

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Sloga: Bogdanović, Stojanović 1, Tulendić, Prestas, Stanković 5, B. Stanković, Maksimović, Miličević, Zekić 4, Bajović, Ristić, Knežević 1, Bubić 7, Mišanović 1, Ćosić 7, Đurđević.

Sloboda: Čajić, Ilić 2, Talevski 2, Denjo, Skopljak 2, Đana, Suhonjić 4, Omeroević, Đulić, Mehić, Torlaković, Memić 1, Hamzić 6, Manjić, Arnus, Kadić 9.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi